Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Görcsoldók

Az izomgörcsök a legtöbb esetben az intenzív edzésmunka következtében lépnek fel. Az intenzív edzés során az elektrolitok kimosódnak a szervezetből. Az izomzat emiatt legyengül és nem képes tovább a megfelelő teljesítmény nyújtására. Ennek következtében fájdalmas izomgörcsként jelzi a testnek kifáradását. A görcsoldók segítenek az edzés során a szervezetben felhasznált és kiürült elektrolitok újratöltését, illetve kiürülésük megakadályozását. Az izomgörcs a legtöbb esetben a magnéziumhiány következtében alakul ki. A magnéziumhiányon felül az alacsony káliumszint is elősegíti az izmok kifáradását, a görcsök kialakulását. E két anyag fontos szerepet játszik az idegek, izmok és az agy kapcsolatának megfelelő szinten tartásában, ezért fontos a pótlásuk az izomgörcsök elkerülése érdekében. A görcsoldók segítenek abban, hogy megfelelő mennyiségű elektrolitot biztosítanak a szervezetnek a fokozott edzésmunka elvégzéséhez.
Rendezés:

Amix MagneChel 90 kapszula

4.990 Ft
Az Amix™ MagneChel® egy kiváló étrend-kiegészítő, amely 100%-ban tartalmazza a magnézium legjobb és leghatékonyabban felszívódó formáját, a ChelaZone® magnézium-biszglicinát kelátot.

GAL Magnézium-biszglicinát

4.990 Ft
Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt. A GAL gyártó természetesen csakis szerves, “fully reacted” változatot használ mindenből, így magnéziumból is.